Grootse feestavond – uitgesteld!

 

100 JAAR FEESTCOMMISSIE

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Helaas kan het feest met het huidige corona beleid vanuit de regering niet plaats vinden. Het feest zal uitgesteld worden tot ergens in volgend jaar. Wanneer hier meer over bekend is melden wij het weer op de website en Facebook. Voor alle mensen die al een kaart hebben gekocht geldt dat het ticket gewoon geldig blijft.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Op 27 november is het tijd voor een groot feest. We vieren die avond graag met alle Zilkers en iedereen die zin heeft in een gezellig feest, het feit dat de feestcommissie al 100 jaar activiteiten organiseert voor oud en jong, man en vrouw, jongens en meisjes!

We starten de avond spetterend met een vuurwerk show om 19:30 bij de Duinpan, waarna de deuren  van de feestzaal geopend zullen worden (20:00 uur). Het feest duurt tot 00:00 uur en is voor volwassenen van 18 jaar en ouder. Let op: geldige QR-code benodigd voor toegang tot het feest!

We worden deze avond entertaint door een fantastische band: Mike’s piano in combinatie met DJ Denzo! Het belooft een avond te worden om nooit te vergeten!

We hopen jullie natuurlijk allemaal te zien, want zonder jou geen feest!

Koop hier onder uw ticket, bij ieder ticket zitten twee consumpties, dat is alvast 2x een rondje van de zaak!

Koop hier je tickets, bij ieder ticket zitten twee consumpties.