M-Kappers bestaat 10 jaar!

Het zou de Feestcommissie niet waardig zijn als wij hier geen aandacht aan zouden geven. Het is Feest in de P.J. Warmerdamstraat, jawel, M-Kappers bestaat 10 jaar! Terug kijkend was de opening toen ook al rond de kermis. Marry en Mariëlle namen de stap om een onderneming te beginnen doordat Gerard Willemse stopte. De zaak werd omgetoverd tot een kapsalon voor dames en heren en zelfs van buiten de Zilk weten de klanten M-Kappers vandaag de dag te vinden. Speciaal voor deze gelegenheid hebben de dames flink uitgepakt en een heus pakket aan prijzen en premies gesponsord aan de Feestcommissie voor de aankomende kermis. Dank daarvoor, wij kunnen daar heel wat evenementjes van voorzien en zullen het uiteraard niet nalaten om het jubileum tijdens uitreiken te melden. Mocht u de dames tijdens de kermisweek tegenkomen, een felicitatie is toch wel het minste toch? En vergeet ook Cindy niet, de steun en toeverlaat draait gewoon met het feestje mee hoor!

   Feest in de P.J. Warmerdamstraat !