Inschrijven Pubquiz

Na het overweldigende succes van vorig jaar, is het dit jaar tijd voor een nieuwe editie van de gezellige pubquiz! We hebben ervoor gezorgd dat de vragen niet zo moeilijk zijn als vorig jaar en we hebben leuke en gevarieerde vragenrondes voor iedereen. Tijdens de quiz zorgen we voor wat muziek, grappen en grollen. We hebben er ontzettend veel zin in en beloven er een geweldige avond van te maken.

De pubquiz is voor iedereen boven de 18 jaar van jong tot oud, van slim tot nog slimmer. Durven jullie de uitdaging aan te gaan en jullie team op de proef te stellen? Strijd met maximaal 4 personen per team om de felbegeerde pubquiztrofee en maak kans op prachtige prijzen.

De inschrijfkosten bedragen slechts € 12,- per team. We hebben ruimte voor maximaal 25 teams, dus wees er snel bij! En weet je wat? De eerste vraag is de makkelijkste, dus jullie willen dit niet missen! Tot dan!

Je kunt je team inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen.


U kunt helaas niet meer inschrijven voor de pubquiz, we zitten hellemaal vol