Uitslag koningsnacht pubquiz

Op 26 april hebben we samen met heel veel huishoudens, maar liefst 76 teams, een hele leuke digitale pubquiz beleeft. Wij hadden als organisatie nooit durven hopen dat er zoveel animo zou zijn voor de digitale koningsnacht pubquiz!

Daarom nogmaals dank aan iedereen die deelgenomen heeft aan de pubquiz!

Gelukkig liet ook de techniek niemand in de steek tijdens de pubquiz en heeft iedereen alle rondes in kunnen leveren. Daarmee hebben de prijswinnaars met recht hun plek verdient. De winnende teams waren:

1e prijs – Duo Lama (tegoedbon voor Café De Ruigenhoek)
2e prijs – Suus en Zo(tje) (Borrelpakket van het Wijnspectrum)
3e prijs – De Buurtjes (tegoedbon voor de Kings Garden)

De winnaars hebben inmiddels allemaal hun prijs in goede orde ontvangen van de organisatie.