Brievenbus actie FC 100 jaar!

De Feestcommissie is jarig, terug te zien in het dorps-mozaïek van 2021, 100 jaar! Opgericht een jaar na de opening van de kerk in 1920. Nu had (met veel voorbereiding) 2021 een Feestjaar moeten worden, met jaarrond activiteiten, evenementen en een grote kermis. Zelfs nu het einde van de belemmeringen toch echt wel in zicht is zijn er nog steeds beperkingen. Beperkingen die we zullen, we moeten en we willen respecteren. Het wordt echt wel beter! Pas geleden hebben we in het kader van steuntje in de rug, een lekker stuk chocola bij alle huishoudens van de Zilk in de brievenbus gedaan.

Als je jarig bent wordt er voor je gezongen, krijg je cadeautjes en is het feest.

Maar ook als jarige mag je trakteren, en wederom zijn de brievenbussen bezocht. Ditmaal een herkenbare oranje envelop. Met daarin een jubileum button (goed bewaren!), een FC De Zilk 100 jaar pen, een feestelijke ballon en als lente gebbetje een zakje bloemzaadjes Butterfly mix. De zakjes met bloemzaad zijn gesponsord door de firma Staro Nature’s Finest uit Noordwijkerhout. Ook in de envelop een rood-wit-blauwe vlag afbeelding om samen met de ballon de huiskamer op te leuken voor de Koningsdag.

De oranje envelop is onderdeel van de acties/evenementen die we wel kunnen uitvoeren. Zo zullen we continu bekijken wat we willen en kunnen.