Update Feestweek 2020

Hierbij willen wij u informeren over de toekomstige activiteiten van de Feestcommissie De Zilk

 

De Feestweek

In verband met de aanwezigheid van het COVID-19 virus en de daarom ingestelde maatregelen worden wij beperkt in ons dagelijks leven. Dit geldt voor ons allemaal: jong, oud, groot en klein. Ook voor het organiseren van evenementen heeft dit vergaande gevolgen.

Het “makkelijke” leven dat wij voorheen hadden, is veranderd in een leven waarbij de 1,5 meter afstand van elkaar de standaard is geworden. Op straat, in school, bij het winkelen of gewoon samen met vrienden, voorlopig is het niet meer als van ouds.

Hoe lang deze situatie nog duurt is onduidelijk. Voor ons als Feestcommissie is het wel duidelijk dat de Feestweek dit jaar niet op de gebruikelijke manier georganiseerd kan worden. Erg jammer natuurlijk, maar omdat wij het geen optie vinden om helemaal niets te doen voor onze inwoners, hebben wij besloten om sommige activiteiten toch door te laten gaan. We kunnen immers allemaal wel wat gezelligheid en vertier gebruiken. Welke activiteiten dit zijn, kunt u binnenkort lezen op onze website (www.feestcommissiedezilk.nl) en in de speciale folder die u half augustus in de bus zult ontvangen. Op dit moment bekijken wij zorgvuldig alle mogelijkheden.

Naast sommige bekende en eventueel aangepaste onderdelen zal de Feestweek mogelijk ook aangevuld worden met alternatieve spellen of activiteiten. En allemaal Coronaproof natuurlijk.

 

De collecte

Ieder jaar, kort voor de Feestweek, bent u van ons gewend dat een lid van onze club bij u langs komt voor een vrijwillige financiële bijdrage waarmee u ons in staat stelt onze activiteiten te organiseren. Dit jaar echter, hebben wij al veel van onze plannen moeten annuleren en zullen wij dus niet bij u aanbellen.

 

100 jarig bestaan

Zoals al gezegd, is dit een teleurstellend jaar. Volgend jaar echter hopen wij dit dubbel en dwars goed te maken met u, want dan viert De Feestcommissie haar 100 jarig bestaan. Laten we hopen dat het virus dan dusdanig onder controle is, zodat wij er met elkaar een extra feestelijk jaar van kunnen maken.

 

Vriendelijke groet,

De Feestcommissie De Zilk