Overzicht 2018

Het was een druk jaar voor Feestcommissie De Zilk. Er zijn in 2018 allerhande activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Grote successen als de Pubquiz / Jeu de Boules tijdens de kermisdagen en de mozaïekwedstrijd zijn natuurlijk één van de vele hoogtepunten! Helaas viel de ijsbaan dit jaar letterlijk in het water na vele uren tot diep in de nachten te hebben gewerkt door de mannen van de Feestcommissie. Laten we hopen dit snel een goed vervolg te kunnen gaan geven. Óók in 2019 organiseren wij weer allerlei activiteiten voor iedereen. Houd voor onze jaarplanning, het laatste nieuws of leuke foto’s goed onze FB pagina in de gaten.

Wij hopen jullie allemaal volgend jaar weer te zien.

Voor nu sluiten wij het jaar af met een warme groet en wensen u alvast hele fijne feestdagen en een spetterend 2019, tot volgend jaar!