Schaatsbaan

UPDATE : Helaas hebben we minder leuk nieuws dit keer… De ijsbaan heeft het vandaag helaas verloren van de zon! We kunnen dan ook niets anders doen dan zeggen dat de ijsbaan het dit jaar niet gaat worden in De Zilk.
Het had zo mooi en gezellig kunnen zijn… We hopen jullie te mogen verwelkomen als deelnemer óf als bezoeker bij ons mozaïekweekend van 14-15 april..

Bericht 25 februari 2018:

DE ZILK…IT GIET OAN!!! Met man en macht is de gehele Feestcommissie op dit moment bezig met het voorbereiden van de Zilker ijsbaan! Als plaats voor de ijsbaan is er gekozen voor het oude trainingsveld van de voetbal. Zoals het er nu naar uitziet kan ervanaf woensdag weer geschaatst gaan worden, mocht dit eerder kunnen dan houden we jullie natuurlijk op de hoogte!

***We willen een ieder met klem vragen het ijs NIET eerder te betreden***