Feestweek – programma woensdag

Het weer zit ons vandaag niet mee. De kinderspelen op het schoolplein konden daarom niet doorgaan. Als alternatief hebben alle kinderen in hun eigen klas spelletjes gedaan. Uiteraard hebben zij wel een lekkere traktatie ontvangen van de FC.

Het straattekenen vanmiddag wordt vervangen door een kleurwedstrijd in school. Wil je een leuke kleurplaat komen maken of zelf een tekening maken, dan ben je om 14.00 uur van harte welkom in de aula van de Egelantier. Kleurplaten en tekenpapier aanwezig, maar neem wel eigen kleurtjes of stiften mee. Er zijn leuke prijzen te winnen!

De puzzelwandeltocht gaat gewoon door, zoals gepland. Dus aansluitend aan de tekenwedstrijd gaat de tocht om 15.00 uur van start. Ook hier zijn leuke prijzen te vergeven.

Ook de jeu de bouleswedstrijd gaat gewoon door. De Feestcommissie gaat de afgooipunten zoveel mogelijk overdekken.

Laten we met zijn allen hopen dat het allemaal meevalt met het weer en dat de voorspellingen er flink naast zitten. Als we er hard genoeg in geloven, gaat de zon vanzelf weer schijnen!

Klik hier voor het totale programma van de feestweek!